Съобщава се, че в петък Биби Рекса е предоставила на феновете

...
Съобщава се, че в петък Биби Рекса е предоставила на феновете
Коментари Харесай

Биби Рекса се раздели с приятеля си, не харесвал тялото ѝ

Съобщава се, че в петък Биби Рекса е предоставила на почитателите си в Лондон " прочувствена " информация за връзката си с Киан Сафари.

Преди да извърши " Atmosphere ", певицата помолила феновете да ѝ " оказват помощ ", съгласно E! News.

Bebe Rexha gets emotional during her concert as fans hold up ‘You Are Enough’ signs, following her breakup from her boyfriend due to body-shaming texts.
— Pop Base (@PopBase)
" Току-що претърпях разлъка, тъй че може би ще стана малко прочувствена ", изясни 33-годишната номинирана за " Грами ", преди да запее: " Не мога да се обвинявам, че се изгубих в обещанието за теб / И не мога да те обвинявам, че си потегли " .

По-късно по време на концерта Биби Рекса се разплака поради надпис на почитател, който ѝ споделяше, че е " задоволителна " .

Тя също по този начин в детайли разказа проектите си да " потърси ново гадже " в нощния клуб Heaven, заяви изданието в понеделник.

" Не знам за какво ще си диря ново гадже в гей клуб, само че знаете ли - флуид? " - сподели певицата.

Съобщението на изпълнителката на " I'm Good " идва две седмици, откакто тя разгласява хипотетичен текст от 39-годишния Сафари, в който се разяснява наддаването на тежестта ѝ.

Bebe Rexha & Keyan Safyari split after alleged text about her weight
— HollywoodLife (@HollywoodLife)
„ Винаги съм казвал, че ще бъда почтен с теб, а лицето ти се променяше, тъй че ти споделих, че е по този начин... това беше диалогът, който водихме, и ти попита ", гласи известието, чийто скрийншот Рекса показа посредством Instagram Stories.

Съобщението също по този начин упреква Биби Рекса, че " употребява като оръжие гнева, паниката или каквато и да е неустановеност ", с цел да " се опита... да откри аргументи да се разделим ".

Изпълнителката стартира да се среща със Сайфари през 2020 година

През годините Биби Рекса е говорила искрено за тежестта си, като по време на изявление за " Шоуто на Дженифър Хъдсън " през май разкри, че " толкоз бързо е скочила с 30 кг, може би малко повече " поради синдрома на поликистозните яйчници (PCOS).

Bebe Rexha confirms breakup from boyfriend Keyan Safyari after body-shaming text: report
— Page Six (@PageSix)
" Бях доста по-слаба и качих малко килограми - отрицателните мнения идват с територията " , сподели тя тогава.

" Не се нервирам за това, тъй като е правилно, само че когато виждаш такива неща, те объркват. Не знаеш през какво минава някой, какво претърпява в живота си, тъй че е много мъчно - продължи Рекса. " Но имам възприятието, че сме в 2023 година... не би трябвало да приказваме за тежестта на хората ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР